Доставка

Онлайн магазин SmartLife.bg доставя за Вас поръчаните продукти чрез водещите куриерски услуги в България - Спиди и Еконт.

При финализиране на поръчката си, спрямо адреса, който въведете за доставка, трябва да изберете метода за доставка СпидиЕконт или в офиса на SmartLife за да получите желаните продукти. 

За поръчка на стойност над 200лв. - доставката е за наша сметка на територията на цялата страна.

Поръчки за град София се доставят до 2 работни дни.

Поръчки на територията на страната извън град София е доставят до 3 работни дни.

Посочените срокове се прилагат, в случай че не противоречат на правилата за доставка на самия куриер.

При невъзможност за връчване на пратката, дори и при второ посещение на куриер на посочения от клиента адрес, поради независещи от доставчика причини, договорът се счита за автоматично прекратен. В този случай санкцията за неизпълнението му е от страна на купувача и доставчикът задържа всички платени до момента от купувача суми. Казаното в предходното изречение се отнася и за случаите, в които купувачът неоснователно откаже да получи пратката

За тези които не искат да ползват услугите на куриер за доставка, могат да получат и заплатят своята поръчка в офиса на SmartLife - В работни дни от Понеделник до Петък 09:00 - 17:00 часа.  В този случай при финализиране на поръчката си, трябва да изберете метода за доставка „Получаване в офиса на SmartLife“ и метод на плащане „Наложен платеж"

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки