Доставка

Онлайн магазин SmartLife.bg доставя за Вас поръчаните продукти чрез водещите куриерски услуги в България - Спиди и Еконт.

При финализиране на поръчката си, спрямо адреса, който въведете за доставка, трябва да изберете метода за доставка СпидиЕконт или в офиса на SmartLife за да получите желаните продукти. 

За поръчка на стойност над 200лв. - доставката е за наша сметка на територията на цялата страна.

Поръчки за град София се доставят до 2 работни дни.

Поръчки на територията на страната извън град София е доставят до 3 работни дни.

Посочените срокове се прилагат, в случай че не противоречат на правилата за доставка на самия куриер.

При невъзможност за връчване на пратката, дори и при второ посещение на куриер на посочения от клиента адрес, поради независещи от доставчика причини, договорът се счита за автоматично прекратен. В този случай санкцията за неизпълнението му е от страна на купувача и доставчикът задържа всички платени до момента от купувача суми. Казаното в предходното изречение се отнася и за случаите, в които купувачът неоснователно откаже да получи пратката

За тези които не искат да ползват услугите на куриер за доставка, могат да получат и заплатят своята поръчка в офиса на SmartLife - В работни дни от Понеделник до Петък 09:00 - 17:00 часа.  В този случай при финализиране на поръчката си, трябва да изберете метода за доставка „Получаване в офиса на SmartLife“ и метод на плащане „Наложен платеж"

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки